روانشناسی کسب و کار:

برای راه اندازی هر شغلی نیاز به یک سری از معلومات داریم. اطلاعاتی که شاید نتوان هر جایی به منابع آن دست پیدا کرد و اینجا سرآغازی برای احساس نیاز به یک مشاوره کسب و کار است تا زندگی شغلی تان را در مسیری صحیح آغاز و یا ادامه دهید.

واقعیتی که شاید کمتر در موردش شنیده باشید این است که، روانشناسی کسب و کار از مهم ترین پیش نیازهای راه اندازی و اجرایی کردن ایده شغلی شماست.

اما اینجا سوال ایجاد می‌شود که روانشناسی کسب و کار چیست؟

واژه‌­ی روانشناسی به تنهایی به معنای مطالعه‌ی شیوه‌های زندگی بهتر است. حال اگر بخواهیم روانشناسی را با نگاه تخصصی در مقوله کسب و کار بررسی کنیم باید شیوه‌های بکارگرفته شده برای ارتقاء زندگی شغلی شما را مورد معاینه قرار دهیم.

حتما تا به حال این جمله را بسیار شنیده‌اید که می‌گویند: در کشور ما کسی سرجای خودش نیست. اشخاص را در مشاغلی مشاهده می‌کنیم که غالبا هیچ ارتباطی با تخصص و تحصیلات دانشگاهی آن‌ها ندارد و یا حداقل هیچ میل و رغبتی به انجام آن در فرد نمی‌بینیم و شاید صرفا برای گذران زندگی و کسب درآمد به آن کسب و کار روی آورده باشد.

یکی از نکات کلیدی در زمان راه اندازی و ساختن کسب و کار جدید، بررسی روحیات و علایق فرد متقاضی شغل پس از معاینه توسط پزشک کسب و کار است.

لازمه پیشرفت شغلی شکوفایی و رشد خلاقیت است و خلاقیت در کسب و کار با علاقه مندی به آن شکل می‌گیرد. تکنیک‌های روانشناسی ارائه شده توسط پزشک کسب و کار در این مرحله شما و کارکنانتان را نسبت به آینده با انگیزه‌تر و علاقه‌مند‌تر می‌کند و در نتیجه نیروی محرک خلاقیت و ایده پردازی در سازمان شما ایجاد می‌شود.

پزشک مشاغل با روانشناسی کسب و کار شما، راه‌های برقراری ارتباط موثرتر بین کارکنان و مشتریان شما را بررسی می‌کند. پزشک کسب و کار با مشاوره به تمام سطوح کارکنان از بالاترین رده تا پایین‌ترین آن‌ها فضا را برای همبستگی هرچه بهتر مهیا می‌کند. اگر شما مدیر یک مجموعه هستید با مشاوره و آموزش‌هایی که از پزشک کسب و کار ( در زمینه اصول و فنون مذاکره و برقراری ارتباط ) فرا می‌گیرید، توان رهبری برای شما بالا می‌رود.

به بیان ساده‌تر رسالت یک پزشک مشاغل در مرحله روانشناسی کسب و کار، تحت تاثیر قرار دادن و ترمیم روابط درون سازمانی و برون سازمانی شما به منظور بهبود بخشیدن کسب و کار شماست .