نقش تصمیم گیری در مدیریت کسب و کار

  • زمان تقریبی مطالعه 2 دقیقه
  • 3004

نقش تصمیم گیری در مدیریت کسب و کار

تصمیم گیری صحیح  و کارامد درمدیریت کسب کار می تواند به داشتن یک کسب و کار موفق و پر در آمد کمک قابل توجهی کند و حتی میتواند شرایط کسب و کار شما را به طور کلی  و بر اساس تصمیم گرفته شده عوض کند.

به عقیده ی بنیانگذار پزشک کسب و کار، در تصمیم گیری برای کسب و کار خود به دنبال یک پروسه منطقی و منظم باشید تا بتواند شرایطی را فراهم کند که در کسب و کار خود موفق باشید ومطمئن شوید که به تمام موارد مورد نیاز جهت ارتقای سطح کسب و کارو نیز رسیدن به مقصد نهایی دقت کافی داشته اید. برای تصمیم گیری در کسب وکار باید گزینه های واقع بینانه ای را در دسترس داشته باشید  و تمامی ریسک ها  وآزمون و خطاها مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید.

پس از این که گزینه های خود را مورد تجزیه تحلیل و سپس بحث و بررسی قرار دادید،  مرحله انتخاب را پیش روی خود خواهید داشت. اگر مشاهده کردید که یکی از گزینه ها به وضوح از موارد دیگر برتر است، انتخاب شما بسیار راحت تر خواهد بود. اما اگر چندین گزینه برای انتخاب در پیش رو دارید، می توانید با کمک افراد حرفه ای و مشاوران کسب و کاربه بهترین گزینه دست پیدا کنید.

پس از یافتن بهترین گزینه برای تصمیم گیری، طرح خود را ارزیابی کنید. در واقع وقت آن رسیده است که به طرح خود نگاهی دقیق داشته باشید تا اطمینان حاصل نمائید که طرح شما از هر نظر کامل و بی عیب و نقص است این نتایج را باید با سهام داران خود  و نیز مشاوران کسب و کار مورد بحث و بررسی قرار دهید تا مطمئن شوید که تصمیمی سازنده  و متناسب با کسب و کار خود اتخاذ کرده اید.

عقیده ی پزشک کسب و کار بر این است که پس از اتخاذ تصمیم باید با کسانی که با این تصمیم در ارتباط هستند به گفت و گو بنشینید  و دلایل خود را در راستای گرفتن این تصمیم مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. بهتر است کلیه اطلاعات، ریسک ها وهر آنچه در تصمیم شما وجود دارد ارائه دهید تا بتوانید از مشورت ها  و حمایت های بیشتری برخوردار شوید.

نوشتن یک نظر

نظر